POLICLINICA
+40 256 288 782
SPITAL DE ZI
+40 256 692 015

Termeni si conditii de utilizare a www.profilaxis.ro

Acest website este proprietatea SC M-PROFILAXIS S.R.L., societate care este si operatorul acestui site si are sediul pe str. 1 Decembrie 1918, nr. 106, Timisoara, Timis, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J35/2409/2008, cod unic de identificare 24126902.

Ce va oferim prin intermediul site-ului

Site-ului nostru este un loc de prezentare si informare despre Policlinica Profilaxis si Spitalul de zi Profilaxis, ambele apartinand Centrului Medical Profilaxis, un centru medical privat, cu actionariat 100% romanesc, una dintre cele mai vechi centre medicale private din Timisoara, cu 20 de ani de activitate, foarte apreciata de-a lungul timpului, pentru medicii sai si pentru serviciile medicale prestate pentru sanatatea cetatenilor.

Pe acest website puteti gasi diverse tipuri de informatii despre Centrul Medical Profilaxis, despre diversi colaboratori directi care au legatura cu serviciile oferite prin intermediul Centrului Medical Profilaxis sau alte informatii cu caracter general din domeniul sanatatii. Astfel, printre informatiile prezentate, utile pentru dumneavoastra, puteti regasi: specialitati medicale existente, medici, servicii medicale, orar, preturi, informatii despre medicina muncii, despre medicina de familie, despre abonamente si card de asigurari, despre colaboratori, informatii de contact, articole cu caracter strict general, informativ despre diverse boli, preventie, educatie sanitara, noutati, oferte etc

Reguli pentru vizitarea/utilizarea site-ului

Acest document pe care il parcurgeti, intitulat "Termeni si conditii" reprezinta regulile definite de noi si de legilslatia in vigoare, pe care va rugam sa le cititi si sa le acceptati pentru a putea vizita sau utiliza site-ul nostru.

Vizitarea si utilizarea site-ului se pot face numai prin citirea si acceptarea prezentului document "Termeni si conditii" in totalitate. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare prezentate, puteti sa va exprimati acest dezacord parasind pur-si-simplu site-ul, dar noi nu ne dorim acest lucru, asa ca, pentru orice neclaritati sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail secretariat@profilaxis.ro. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica acest document, fara o notificare prealabila, veti putea vedea oricand continutul complet si la zi a "Termenilor si conditiilor", in sectiunea localizata in josul paginilor site-ului.

Calitatea de "Vizitator" o au toti cei care acceseaza site-ul nostru, indiferent cat de des si care doar parcurg diversele sectiuni cu informatii, articole etc

Calitatea de "Utilizator" o dobandesc toti cei care acceseaza site-ul, indiferent cat de des, dar care fie completeaza chestionarul de satisfactie, fie corespondeaza cu noi prin intermediul formularului de contact.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site este proprietatea SC M-PROFILAXIS S.R.L. (cu exceptia sectiunilor unde este mentionata expres sursa de provenienta) si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala, la nivel national si international. Folosirea fara acordul scris al SC M-PROFILAXIS S.R.L. a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Serviciile, orarul, preturile sau alte informatii prezentate pe site au caracter informativ, ele pot suferi modificari, de aceea pentru o informare exacta si la zi, in momentul in care aveti nevoie va rugam sa sunati la numerele de telefon afisate pe site, iar personalul de la secretariat va va oferi informatia de care aveti nevoie, la zi, aceasta informatie fiind cea valabila in acel moment.

Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Link-urile catre terte pagini web inspre care se poate face trimitere de pe acest site sunt doar cu caracter informativ si sunt strict responsabilitatea tertelor parti care le detin, atat sub aspectul politicii lor de prelucrare a datelor personale, cat si sub aspectul functionarii si a veridicitatii informatiilor continute.

Conectarea si trimiterea catre pagina de start a www.profilaxis.ro de pe alte site-uri, se face doar cu acordul nostru scris, motiv pentru care te rugam sa ne contactezi in prealabil.

Fiecare Utilizator raspunde pentru veridicitatea identitatii declarate, cat si a informatiior furnizate. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati sunt direct responsabile, in conformitate cu legile in vigoare.

SC M-PROFILAXIS S.R.L. nu raspunde pentru evenimentele cauzate de fapte care nu sunt sub controlul sau. Serviciul oferit de acest site nu ofera garantii pentru functionarea permanenta a platformei online, functionarea fara erori, virusi informatici sau actiuni ce nu pot fi controlate de noi, dar vom intreprinde toate actiunile necesare pentru a asigura conditii optime de functionare si comunicare.

www.profilaxis.ro este gazduit pe serverele unei terte companii, nu este in responsabilitatea SC M-PROFILAXIS S.R.L. nici un fel de disfunctionalitate a mijloacelor tehnice utilizate de catre Utilizatori survenita in cursul sau ulterior accesarii acestui site, dar SC M-PROFILAXIS S.R.L. va depune toate diligentele pentru a asigura accesul si functionalitatea site-ului. De asemenea, nu putem garanta ca site-ul va functiona continuu, fara intreruperi si erori din cauza conexiunii la Internet. In cazul in care exista probleme in utilizarea site-ul nostru, te rugam sa ne contactezi prin intermediul Formularului de Contact sau sa ne scrii la adresa de email:secretariat@profilaxis.ro

Cei care viziteaza/utilizeaza site-ul pot face comentarii, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand campanii de promovare sau orice forma de spam. Din aceste motive, comentariile vor putea fi publicate pe profilaxis.ro numai dupa aprobarea prealabila a administratorului.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (Regulamentul general privind protectia datelor) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC M-PROFILAXIS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin intermediul site-ului colectam exclusiv urmatoarele tipuri de date, in urmatoarele scopuri:

  • numele si adresa de e-mail, care sunt furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul formularului de contact, informatii pe care le vom folosi numai pentru a va raspunde la mesajul pe care ni l-ati trimis prin formularul de contact sau pentru comunicarea ulterioara, dar numai daca ne adresati expres alte mesaje prin care ne solicitati raspuns.

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate utilizarii lor de catre operator si pot fi comunicate numai destinatarilor care contribuie in mod direct la realizarea serviciilor noastre catre clientii nostri. Exemple: departamentele specializate din cadrul SC M-PROFILAXIS S.R.L., companiile care au dezvoltat, gazduiesc si gestioneaza mentenanta website-ului, autoritatilor statului daca sunt solicitate conform legii.

Operatorul si entitatile imputernicite de operator pentru prelucrarea datelor prezinta garantii tehnologice, fizice, administrative si procedurale, toate conform standardelor acceptate in domeniu, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal (incident de securitate), in conformitate cu instructiunile, politicile si legile aplicabile in ceea ce priveste societatea SC M-PROFILAXIS S.R.L.

Perioada in care se vor prelucra datele mele cu caracter personal:

  • datele se vor prelucra pana la revocarea acordului sau cat timp este necesar in ceea ce priveste scopurile descrise mai sus, plus perioada de arhivare a eventualelor inscrisurilor generate de operatiunile intreprinse. Dupa ce expira perioada indicata, datele cu caracter personal vor fi sterse permanent.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal si dreptul de a retrage consimtamantul pentru prelucrarea lor

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. In masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamant legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia, aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, precum si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC M-PROFILAXIS S.R.L., str. 1 Decembrie 1918, nr. 106, Timisoara, Timis, Romania sau direct prin e-mail, la adresa secretariat@profilaxis.ro

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene. In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul in afara Uniunii Europene (UE), transferul se va baza pe clauze contractuale standard aprobate in UE, asigurand astfel un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protectia datelor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Securitatea datelor personale

Pentru stocarea datelor cu caracter personal se folosesc serverele partenerilor nostri profesionisti in domeniu, care garanteaza prin contract respectarea tuturor conditiilor tehnice si de confidentialitate, conform legii. Toate echipamentele tehnice folosite pentru furnizarea serviciului sunt securizate si actualizate pentru a preintampina intruziunile neautorizate.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare privind drepturile tale si legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, poti contacta si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la adresa: www.dataprotection.ro

SC M-PROFILAXIS S.R.L. nu incurajeaza sub nicio forma SPAM-ul. Orice utilizator/vizitator care ne-a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul, poate opta oricand pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, solicitand acest lucru la adresa de e-mail secretariat@profilaxis.ro, iar noi vom opera imediat aceasta solicitare.

Completand datele in formularul de contact, inainte de a trimite formularul iti dai acordul expres si neechivoc asupra tuturor mentiunilor din "Termeni si conditii" prevazute in acest document, cat si asupra tuturor prevederilor din "Acord prelucrare date personale", pentru stocarea si prelucrarea datelor oferite de tine, in scopurile mentionate mai sus.

Va multumim!