O viață cât mai lungă și frumoasă, fără boli grave!

Ești pregătit să investești pentru sănătatea TA, într-un mod unic în România?

Poate fi cea mai profitabilă dintre investițiile tale pe termen lung!

O ALTFEL de abordare a modului în care îți asiguri sănătatea!

Pachetele GENOMIC PREVENT by Profilaxis NU ÎNLOCUIESC asigurările sau abonamentele pentru servicii de sănătate de care poate beneficiezi deja, ci le completează, adăugând coerență și personalizare planului tău de sănătate pe termen lung.

Se pot accesa și urma de oriunde din țară (sau chiar din străinătate), fie individual, fie prin intermediul companiilor care își doresc să ofere angajaților pachete de sănătate premium!

Printr-un proces gândit să fie extrem de comod pentru TINE, finalitatea este un PLAN PERSONAL DE SĂNĂTATE pe termen lung, care conține tot ceea ce trebuie să faci sau să nu faci (legat de analize, investigații, consulturi, mâncare, medicamente, stil de viață etc).

Acest plan este diferit față de altele întâlnite, fiind extrem de personal și de specific, interpretat de experți, cu implementare coordonată de medici specialiști. Are la baza înțelegerea structurii tale genetice, a istoricului medical personal și familial, a mediului de lucru și a stilului de viață și va fi rezultatul interpretărilor și concluziilor unei echipe multidiciplinare de medici specialiști români și spanioli.

Este un PLAN ANUAL, foarte concret, GHIDUL TĂU, care îți dă SIGURANȚA că vei știi ce să faci pentru a avea o viață cât mai sănătoasă!
Când ai orice asigurare de sănătate vei știi unde să mergi și ce poți să faci când apare o problemă, dar cu GENOMIC PREVENT vei știi ce să faci pentru a nu mai apărea o boală gravă sau pentru a-i micșora considerabil șansele de apariție, cunoscâdu-ți eventualele vulnerabilități genetice, corelate cu istoricul medical și cu stilul actual de viață.

Îți sună cunoscute și ție “încercările” de mai jos?

 • încercăm să avem grijă ce mâncăm, pentru a avea un mod sănătos de a mânca și pentru a preveni...
 • încercăm să facem mișcare, sport, pentru un stil de viață prin care să ne menținem corpul în formă și pentru a preveni...
 • încercăm să facem activității care să ne relaxeze, pentru a contrabalansa și echilibra tot stresul cotidian și pentru a preveni...
 • încercăm să ne facem analize și controale medicale periodice, pentru a observa la timp eventuale probleme și pentru a preveni...
 • încercăm să ne vitaminizăm cu diverse suplimente nutritive, pentru a completa ce considerăm că ne lipsește din alimentatie și pentru a preveni...

Chiar dacă nu conștientizăm neaparat, pe majoritatea le facem și pentru a PREVENI, într-un fel sau altul, diverse probleme de sănătate despre care am auzit că pot apărea de-a lungul vieții din cauza anumitor “factori de risc”.

O viață FĂRĂ FRICĂ de boli grave!

Din păcate, mulți dintre noi trăim cu diverse frici legate de problemele de sănătate, frici care de multe ori sunt nejustificate, frici care oricum nu ar trebui să existe, pentru că ne împiedică pur și simplu să ne bucurăm de viață.
Probabil că ai auzit exprimări de genul celor de mai jos, pentru care oamenii ar vrea să facă ceva, dar nu știu ce...

 • “am și eu o vârstă și m-aștept să mai apară diverse probleme...”
 • “la stresul și ritmul meu de muncă, nu știu cât o să mai rezist până fac ceva grav...”
 • “de ceva timp parcă simt că mă doare xyz, dacă fac cancer? am mai auzit de cazuri din astea...”
 • “stiu că nu prea mănânc sănătos, am tot auzit că asta se va vedea peste ani, când pot să fac diverse boli grave...”
 • “în familia mea, cineva a avut cancer de xyz, tare mi-e frică că sunt și eu predispus...”
 • “am (sau am avut) boala xyz, mi-e frică să nu lase urme și să apară ceva mai grav în timp...”

Și câte și mai câte...Aceste frici provin în mare parte din faptul că nu știm ce am putea face pentru sănătatea noastră, astfel încâ să fim liniștiți că nu vom păți nimic grav. Nu ne spune nimeni ceva concret, credibil și pe termen lung. La medici ne rezolvă atunci când avem deja probleme și ne dau sfaturi generale de prevenție.

E absolut normal ca fiecare dintre noi să ne dorim să trăim cât mai mult, fără boli grave, pentru a ne bucura cu adevărat de viață!

E foarte important să știm că facem ceva important pentru sănătate noastră și că totul e “sub control”, pentru a ne putea vedea liniștiți de viața de zi cu zi. Este de fapt o INVESTIȚIE pentru sănătatea ta, poate cea mai profitabilă pentru tine pe termen lung.

PREVENȚIA prin GENOMICĂ înseamnă de fapt că TU POȚI DEȚINE CONTROLUL asupra SĂNĂTĂȚII TALE!

GENOMIC PREVENT by Profilaxis te ajută să:

 • cunoști structura ta genetică, corelată cu istoricul tău medical și stilul de viață
 • înțelegi din timp care ți-ar fi potențialele riscuri de boli
 • înțelegi ce tipuri de medicamente sau suplimente nu e bine să iei și care te ajută cu adevărat la nevoie, ce tip de exerciții fizice funcționează cel mai bine pentru tine etc
 • îți adaptezi stilul de viață, faci controalele medicale specifice anuale necesare

...și astfel, poți evita o mulțime de probleme, iar calitatea și durata vieții tale pot crește substanțial!

Știai că încă din anul 2003 s-a anunțat secvențierea completă a genomului uman?

Cel mai ambițios proiect internațional din istoria cercetării medicale a durat 13 ani, cheltuindu-se aproape 3 miliarde de dolari. De atunci, genetica umană și biotehnologia au cunoscut o evoluție spectaculoasă, astfel ca avem al dispoziție teste genetice care ne permit acum să aflăm despre susceptibilitatea genetică față de o anumită boală, descoperind în doar câteva zile genele suspecte de a cauza o boală moștenită, față de cei câțiva ani cât dura înainte de “cartografierea” genomului?

"Ne putem imagina că decodarea structurii genetice va face parte, într-o bună zi, din setul de analize de rutină" spunea Francis Collins, unul dintre geneticienii care au ajutat la descifrarea hărții genomului uman.

A venit momentul să folosești cele mai noi descoperiri ale medicinei genomice și pentru sănătatea ta!

UNICITATE versus GENERALIZARE

MEDICINA PERSONALIZATĂ schimbă abordarea clasică, de la o medicină GENERALĂ la una PARTICULARĂ, axată pe individ, integrând:

 • trecutul și prezentul medical personal și familial
 • stilul de viaţă
 • mediul în care lucrează și trăieşte
 • informații genomice

În abordarea medicală clasică s-au conturat protocoale medicale care se aplica oarecum standardizat, adică pentru o anumită afecțiune, de obicei se recomandă medicamentul “X” (ținând cont bineînțeles de eventuale contraindicații ce țin de istoricul medical al persoanei, vârstă etc ) și se urmărește apoi reacția. Daca nu dă rezultate, se încearcă un alt tratament.

Mai mult, chiar dacă primim anumite tratamente sau recomandări de la medic, se știe că:

 • un anumit tip de medicament poate fi în general bun pentru a trata o anumită afecțiune, dar în particular, la o anumită persoană, poate să nu aibă rezultatul scontat sau să aibă chiar efecte adverse
 • doza unui medicament poate da rezultate diferite, la pacienți diferiți, pentru aceeași afecțiune.
 • un aliment (sau un supliment alimentar) recomandat unei persoane pentru a slăbi poate să nu aibă efect sau chiar poate avea efect contrar la o altă persoană.
 • anumite tipuri de exerciții fizice dau rezultate bune la unii, dar nu și la alții

TOATE ACESTEA sunt absolut normale, datorită UNICITĂȚII GENETICE a fiecărui individ!

Povocarea pentru noi a fost să aducem și în România cele mai noi PROGRAME DE PREVENȚIE prin MEDICINĂ DE PRECIZIE, PERSONALIZATĂ, având la bază ANALIZE GENETICE.

Cu siguranță că ai tot auzit despre progresele impresionante realizate în domeniul geneticii umane în ultimii ani, dar poate că nu ai simțit încă modul în care acestea te pot ajuta concret pe tine.

Până acum, majoritatea dintre noi știam că analizele genetice se recomandau doar reactiv, adică după ce a aparut deja o problemă de sănătate, iar când medicii constatau sau suspectau o afecțiune, de obicei foarte serioasă (poate chiar suspiciuni de cancer sau în cazul bolilor rare) recomandau și teste genetice specifice, tocmai pentru a clarifica lucrurile.

Progresele incredibile înregistrate în ultimii ani în cercetarea genetică și în biotehnologie ne permit nu doar să ne înțelegem structura genetică în profunzime, ci să putem și folosi aceste informații pe scară mult mai largă.

Practic, în țările dezvoltate, din ce în ce mai mulți oameni apelează deja la analize genetice și în mod proactiv, adică înainte de a ajunge să sufere de anumite boli.

PARTENERIAT CU CEI MAI BUNI IN DOMENIU LA NIVEL MONDIAL

Efectuarea și mai ales interpretarea clinică a TESTELOR GENETICE presupun o tehnologie de ultimă generație și o importantă expertiză și experiență a medicilor geneticieni care le interpretează.

Pentru a lucra cu cei mai buni în acest domeniu, Centrul Medical Profilaxis a demarat un parteneriat cu GENOMIC GENETIC INTERNATIONAL/CLINICA DIAGONAL din BARCELONA, primul centru de medicină genomică orientat spre prevenție, condusă de reputatul Profesor Doctor José Ignacio Lao.

Dr. José Ignacio Lao este un nume de referință la nivel mondial în genetică, prin numeroasele și amplele proiecte și descoperiri în domeniul geneticii umane, fiind și membru al New York Academy of Science și al altor institute importante.

Proba de salivă pentru analizele genetice este recoltată foarte simplu în România, la Centrul Medical Profilaxis din Timișoara, este procesată și interpretată la clinica din Barcelona, apoi experții geneticieni spanioli împreună cu medicii specialiști din România vor contura programul de prevenție optim, integrând și restul informațiilor ce țin de stilul de viață, istoricul medical etc-

Echipa de medici de la Centrului Medical Profilaxis din Timișoara dedicată acestui proiect este una mixtă, formată din medici de diverse specialități medicale, coordonată chiar de către co-fondatorul Profilaxis, care este și inițiatorul acestui proiect, Dr. Virgil Musta.

Programe speciale disponibile la Centrul Medical Profilaxis din Timișoara în parteneriat cu
Genomic Genetic International din Barcelona

EXECUTIVES - program pentru prevenția bolilor specifice persoanelor care lucrează în medii foarte competitive, în condiții de stres, de oboseală, de responsabilitate și presiune continuă a rezultatelor.

Vezi detalii

WOMEN HEALTH – program pentru prevenția bolilor specifice femeilor, în orice etapă a vieții (pubertate, sarcină, menopauză etc), cum ar fi chisturile ovariene, modificările metabolice, problemele cu tiroida, cancerul de sân sau alte probleme derivate din dezechilibre hormonale, metabolice sau ginecologice, evitarea complicațiilor asupra sănătății fătului în timpul sarcinii etc

Vezi detalii

WOMEN HEALTH - program pentru prevenția bolilor specifice femeilor, în orice etapă a vieții (pubertate, sarcină, menopauză etc), cum ar fi chisturile ovariene, modificările metabolice, problemele cu tiroida, cancerul de sân sau alte probleme derivate din dezechilibre hormonale, metabolice sau ginecologice, evitarea complicațiilor asupra sănătății fătului în timpul sarcinii etc

Vezi detalii

AGE MANAGEMENT - AGE MANAGEMENT - program pentru identificarea posibililor factori de risc ce țin de îmbătrânirea prematură, în scopul optimizării stilului personal de viață (alimentație, mișcare, tratamente etc), a creșterii calitatății vieții, cât și pentru maximizarea duratei de viață.

Vezi detalii

BABY - programe destinate atât bebelușilor, cât și copiilor în general, în oricare dintre etapele lor de dezvoltare, practic oricând după momentul nașterii, pentru a identifica vulnerabilitățile sau riscurile care pot cauza tulburări în neurodezvoltarea bebelușului sau alte boli grave. Scopul este de a analiza atent strategiile posibile de prevenție și implementare a lor încă din copilărie, când e mai ușor de creat anumite obiceiuri care să susțină ulterior o dezvoltare normală și o calitate optimă a vieții.

Vezi detalii

BABY - programe destinate atât bebelușilor, cât și copiilor în general, în oricare dintre etapele lor de dezvoltare, practic oricând după momentul nașterii, pentru a identifica vulnerabilitățile sau riscurile care pot cauza tulburări în neurodezvoltarea bebelușului sau alte boli grave. Scopul este de a analiza atent strategiile posibile de prevenție și implementare a lor încă din copilărie, când e mai ușor de creat anumite obiceiuri care să susțină ulterior o dezvoltare normală și o calitate optimă a vieții.

Vezi detalii

EXECUTIVES

PENTRU CINE

 • program special orientat spre prevenția bolilor specifice persoanelor care lucrează în medii foarte competitive, în condiții de stres, de oboseală, de responsabilitate si presiune continuă a rezultatelor.

CE SE INVESTIGHEAZĂ LA NIVEL GENETIC

 • epuizarea neuronală, care afectează capacitatea de concentrare și limitează agilitatea mentală în procesul luării deciziilor
 • hipertensiunea arterială și anevrism
 • colesterol și trigliceridele crescute
 • atac de cord, accident vascular cerebral
 • boli ale venelor (varice, tromboză venoasă, flebită)
 • artroză, osteoporoză și fracturi spontane
 • pierderea memoriei cauzată de vârstă și stres
 • predispoziția pentru boli psihice cauzate de moduri stresante de comportament la lucru, cât și modalitățile de evitare a lor
 • vulnerabilitate la anumite medicamente: garanția dozajelor optime a medicamentelor obișnuite, ținând cont de particularitățile genetice

BENEFICIILE PROGRAMULUI

 • îmbunătățirea stării de sănătate, pe termen scurt și lung
 • cunoașterea punctelor tari și a celor slabe legate de sănătate, pentru a putea controla propriul organism
 • creșterea capacității mentale în mediul de lucru
 • creșterea nivelului de energie pentru a permite dezvoltarea profesională dorită

WOMEN HEALTH

PENTRU CINE

 • program special orientat spre prevenția bolilor specifice FEMEILOR, în orice etapă a vieții (pubertate, sarcină, menopauză etc ), cum ar fi chisturile ovariene, modificările metabolice, problemele cu tiroida sau cancerul de sân sau alte probleme derivate din dezechilibre hormonale, metabolice sau ginecologice, cât și evitarea complicațiilor asupra sănătății fătului în timpul sarcinii.

CE SE INVESTIGHEAZĂ LA NIVEL GENETIC

 • probleme ginecologice cum ar fi endometrioze, chisturi, fibroadenoame sau fibrochisturi la sâni
 • cancer la sân
 • toleranța la medicamente ce conțin estrogen (cum ar fi pilulele contraceptive)
 • echilibru emoțional
 • predispoziție spre depresie clinică
 • hipertensiune arterială
 • anevrism, colesterol și creșterea trigliceridelor
 • infarct miocardic, atac cerebral
 • boli ale venelor (varice, tromboză venoasă, flebită)
 • artroză, osteoporoză și fracturi spontane
 • pierderea memoriei cauzată de vârstă și stres
 • vulnerabilitate la anumite medicamente: garanția dozajelor optime a medicamentelor obișnuite, ținând cont de particularitățile genetice

BENEFICIILE PROGRAMULUI

 • prevenirea unor boli specifice femeilor
 • prevenirea complicațiilor în orice etapă a procesului de reproducere/fertilizare
 • reducerea dezechilibrelor emoționale cauzate de schimbările hormonale
 • optimizarea stării generale de sănătate și îmbunătățirea calității vieții

AGE MANAGEMENT

PENTRU CINE

 • program special orientat spre identificarea posibililor factori de risc pentru prevenție și pentru optimizarea stilului personal de viață (alimentație, mișcare, tratamente etc) astfel încât să contribuie atât la creșterea calității vieții, cât și la maximizarea duratei de viață.

CE SE INVESTIGHEAZĂ LA NIVEL GENETIC

 • hipertensiune arterială, anevrism
 • colesterol și trigliceride
 • infarct miocardic, atac cerebral
 • boli ale venelor (varice, tromboză venoasă, flebită)
 • artroză, osteoporoză și fracturi spontane
 • pierderi de memorie cauzate de vârstă
 • dezechilibre emoționale
 • demență (vascular, dar și stadii înaintate de Alzheimer)
 • vulnerabilitate la anumite medicamente: garanția dozajelor optime a medicamentelor obișnuite, ținând cont de particularitățile genetice
 • probleme ginecologice (endometrioză, chisturi, fibro adenoame/fibrochisturi la sâni, cancer la sân etc)
 • gradul de toleranță la diferite medicamente ce conțin estrogeni (ex. pilule contraceptive)
 • afecțiuni de prostată la bărbați (benigne sau maligne)

BENEFICIILE PROGRAMULUI

 • construirea unui plan propriu de sănătate, care ajută de-a lungul întregii vieți
 • îmbunătățirea calității vieții și creșterea duratei de viață
 • prevenirea unor probleme serioase ce pot apărea de-a lungul vieții, cum ar fi cancerul, infarctul, boala Alzheimer sau depresiile

BABY

PENTRU CINE

 • program special, destinat copiilor, în oricare dintre etapele lor de dezvoltare, practic oricând după momentul nașterii.

Implementarea programului în primele luni de viață este esențială, în timpul evoluției neonatale, înainte ca organismul bebelușului să fie afectat de factorii externi care îl pot influența negativ. Ideea este să ne asigurăm de dezvoltarea corectă a bebelușului, chiar după naștere.

CE SE INVESTIGHEAZĂ LA NIVEL GENETIC

1. EVALUARE NEONATALĂ (între 0 -18 luni)

În această fază, analizele se vor concentra pe informațiile ce le vom obține din ADN, pentru a identifica vulnerabilitățile sau riscurile care pot cauza tulburări în neurodezvoltarea bebelușului sau alte boli grave, de care ar trebui să ținem cont când construim strategia de prevenție:

 • stresul oxidativ
 • riscul afectării capacității de răspuns a sistemului imunitar
 • riscul neuroplasticității

2.EVALUARE GENERALĂ (după 18 luni)

Analizând diferite grupuri genetice, se stabiliște un index care scoate în evidență diferitele probleme sau boli ce ar putea apărea de-a lungul vieții copilului în cauză, cu scopul de a analiza atent strategiile posibile de prevenție și implementarea încă din copilărie (când e mai ușor de creat un obicei) a unui stil de viață cu obiceiuri care să susțină o dezvoltare normală și o calitate optimă a vieții. Se investighează:

 • riscul vascular
 • riscul de sindrom metabolic
 • evaluarea sănătății oaselor
 • riscul apariției unor factori care pot duce la cancer
 • potențialul cognitive și psiho-afectiv
 • răspunsul general la diferite medicamente

BENEFICIILE PROGRAMULUI

 • informații detaliate pentru dezvoltarea optimă a bebelușului (hrană, medicație etc)
 • cunoașterea punctelor genetice slabe chiar din primele etape ale vieții, pentru o prevenție adecvată a posibilelor boli ce ar putea apărea ulterior
 • evitarea tulburărilor cum ar fi Autismul, ADHD sau alte tulburări generale de dezvoltare la acei copii la care există vulnerabilități mai mari față de acestea

Cum se desfășoară oricare dintre programele de prevenție alese

…practic, doar două întâlniri cu noi și vei ști exact planul tău de sănătate pe termen lung, de restul ne ocupăm noi!

Pasul 1
Ne contactezi pentru a programa o întâlnire de evaluare inițială, ce va avea loc la Centrul Medical Profilaxis din Timișoara.

Pasul 2
Întâlnirea 1 - pentru evaluarea tuturor factorilor personali de risc, înțelegerea nevoii concrete, recomandarea programului de prevenție potrivit și recoltarea probei de salivă pentru analizele gentice (foarte simplu, fără înțepături, fără sânge).

Pasul 3
Trimiterea de către noi a probei de salivă la partenerii noștri de la GENOMIC GENETIC INTERNATIONAL din Barcelona, la o clinică dotată cu tehnologie de ultimă oră și experți geneticieni specializați în extragerea ADN-ului, secvențierea lui și interpretarea clinică a rezultatelor. Probele vor fi codificate, fără a se trimite nici un fel de informație de identificare personală.

Pasul 4
Prelucrarea și interpretarea tehnică și clinică a analizelor de către medicii geneticieni din Barcelona și trimiterea rapoartelor cu rezultatele și recomandările aferente către medicii specialiști ai Centrului Medical Profilaxis.

Pasul 5
Consultări între medicii din Timișoara și cei din Barcelona pentru integrarea și corelarea rezultatelor analizelor genetice, interpretarea lor medicala, dar și tot ceea ce ține de factorii de risc personali înregistrați la prima întâlnire (stil de viață, mediu de lucru, istoric medical etc), rezultând astfel raportul final.

Pasul 6
Întâlnirea 2 - la Centrul Medical Profilaxis pentru înmânarea și prezentarea concluziilor analizelor genetice, prezentarea rapoartelor cu recomandările imediate în urma rezultatelor (daca sunt necesare sau nu controale de specialitate sau investigații suplimentare imediate , ex. imagistică etc), cât și a planului personal de sănătate pe termen lung (stil de viață, tipuri de alimente, medicamente, suplimente, exerciții fizice potrivite pentru structura noastră genetică, analize și investigații anuale cu rol de prevenție și control pentru riscurile identificate).

Pasul 7
Implementarea personală a recomandărilor, atât la nivel de stil de viață, cât și la nivel de investigații anuale de prevenție.

Prețuri

Pentru oricare dintre programe, poți alege unul din cele 2 pachete de mai jos:

O ALTFEL de abordare a modului în care îți asiguri sănătatea!

Pachetele GENOMIC PREVENT by Profilaxis NU ÎNLOCUIESC asigurările sau abonamentele pentru servicii de sănătate de care poate beneficiezi deja, ci le completează, adăugând coerență și personalizare planului tău de sănătate pe termen lung.

Medicii noștri responsabili de programele de prevenție pot colabora îndeaproape cu medicul tău de familie, cât și cu medicii specialiști implicați în tratamentele tale obișnuite.

Toate programele se fac cu respectarea strictă a tuturor regulamentelor naționale și internaționale referitoare la confidențialitatea informațiilor medicale și a prelucrării informațiilor personale.

Vrei să faci și tu ceva concret pentru a preveni apariția bolilor grave pe termen lung?

Te-ar interesa ce-ar însemna un PLAN de SĂNĂTATE și pentru tine, pe termen lung?

Dacă răspunsul este “DA”, te rugăm să urmezi pașii simpli de mai jos.

Orice program poate fi accesat și urmat și de către persoanele care nu locuiesc în Timișoara, de oriunde din țară, FĂRĂ a fi necesar să vină, chiar deloc, în Timișoara (explicăm mai jos cum).

 1. Completează și trimite-ne Formularul de contact, în care vei preciza deocamdată doar prenumele, varsta, localitatea, adresa de e-mail , telefonul și de care dintre cele 4 programe ai fi interesat (EXECUTIVES, WOMEN HEALTH, AGE MANAGEMENT sau BABY).
 2. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp pe e-mail sau telefonic (dacă e nevoie) și îți vom propune detaliile unei întâlniri informative (la Centrul Medical Profilaxis din Timișoara sau online pe Skype, dacă nu ești din Timișoara), tu confirmi apoi o dată și o oră care îți convin pentru o întâlnire chiar cu medicii din acest program.

  IMPORTANT!
  Este doar o primă întâlnire informativă, care NU IMPLICĂ NICIUN COST PENTRU TINE, în care medicii îți explică tot ceea ce este nevoie pentru a înțelege cum te ajută sau cum decurge programul, care ar fi cel mai potrivit program pentru tine, ce particularități ar putea fi pentru tine, astfel încât tu să ai toate informațiile și să te poți decide dacă accesezi sau nu unul dintre programe.
 3. Dacă decizia ta este să urmezi unul dintre pogramele de prevenție disponibile, medicii noștri te vor ghida pas cu pas, urmând etapele descrise mai sus. Dacă nu dorești sau nu ești încă hotărât, întâlnirea cu medicii noștri va fi fost oricum un câștig pentru tine, prin diversele informații primite, care te pot ajuta oricum.

Te așteptăm cu drag să ne contactezi!

Formular contact

IMPORTANT!

Pentru cei care NU LOCUIESC în Timișoara, toate programele se vor desfășura la fel cum au fost descrise mai sus, cu următoarele particularități:

 • întâlnirile cu medicii noștri vor avea loc online (pe Skype).
 • cei care urmează oricare dintre programe vor primi de la noi, prin curier, kitul de recoltare a mostrei de salivă, cu toate instrucțiunile necesare pentru a face singuri recoltarea (este foarte simplu), iar apoi vor trimite tot prin curier mostra recoltată, la Centrul Medical Profilaxis din Timișoara.
 • vor putea realiza la centrele medicale de la ei din zonă (dacă doresc, le putem recomanda și noi) toate eventualele analize, investigații sau consulturi necesare.
 • toți restul pașilor din programe rămân valabili, cu toate beneficiile aferente.

Te așteptăm cu drag să ne contactezi, oriunde te-ai afla!

Formular contact

Pentru COMPANII interesate să acorde beneficii speciale angajaților, am pregătit pachetele CORPORATE PREMIUM CARE, pe structura programelor de mai sus.
Te așteptăm cu drag să ne contactezi prin Formularul de contact, pentru o ofertă personalizată, în funcție de specificul și nevoile companiei!

Formular contact

"Importanța programelor noastre genetice nu constă doar în obținerea unor rezultate de la laboratorul de analize genetice, ci mai ales în expertiza de a le interpreta și a formula un plan personalizat de acțiune. Aceste lucruri sunt posibile numai prin implicarea unor profesioniști în domeniu, care formează echipe mixte, internaționale, de medici geneticieni și de alte specialități.

Este medicina dedicată celor care înțeleg importanța sănătății, dar și acționează în acest sens. Aparent scumpă, dar în timp, datorită faptului că te ferește de multe îmbolnăviri, cheltuiești de fapt mai putin.

Folosește acum și pentru sănătatea ta cele mai noi descoperiri ale medicinei la nivel mondial!"

Dr. Virgil Musta
Co-fondator Centrul Medical Profilaxis

ATENȚIONARE privind LIMITELE rezultatelor de la TESTELE GENETICE!

Testele genetice au scopul de a identifica anumite variații genetice care ar putea indica riscuri crescute pentru apariția unor boli. NU REPREZINTĂ UN DIAGNOSTIC!
Existența oricărei dintre aceste variații nu înseamnă cu certitudine că o astfel de afecțiune este deja prezentă sau că apariția bolii este inevitabilă. Cum de altfel, nici faptul ca nu au fost identificate variatii nu conduce cu certitudine la concluzia ca nu exista niciun fel de risc pentru afectiunea analizata.
Pot exista și alți factori genetici neacoperiți sau chiar necunoscuți la momentul efectuării testelor, nefiind astfel incluși în analiza și interpretarea rezultatelor, plus mulți alți factori non-genetici (stil de viață, istoric medical, simptome, tratamente medicale etc) care pot influența în diverse moduri un anumit diagnostic sau gradul de risc legat de o anumită boală.

În concluzie, rezultatele acestor teste genetice efectuate trebuie considerate doar ca o informație referitoare la vulnerabilitățile posibile, comparativ cu restul populației, indicând și posibile investigații suplimentare care să ajute la clarificarea unui diagnostic, precum și măsuri preventive ce pot ajuta la diminuarea sau eliminarea totală a riscurilor la care fac referire.

Nu recomandăm inițierea unor investigații, schimbări de tratamente actuale sau de stil de viață din prezent fără o consultare prealabilă cu medicii specialiști care analizează rezultatele testelor genetice și le corelează cu istoricul medical personal, cu stilul de viață și cu orice alți factori care pot influența evoluția sănătății la nivel personal.

Timișoara
Calea Martirilor, Nr. 1, Etaj 4
Tel. Genomic Prevent: 0256-692 015
E-mail: genomic@profilaxis.ro
www.profilaxis.ro

Formular de contact

Prenume*
Companie (doar pentru cei interesați de oferte corporate)
Localitate*
Vârstă*
E-mail*
Telefon mobil*
Program*
Mesaj

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.